Blankfile: ''One is All'' - Primer jednog koji je pobedio sve



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski hardcore/punk sastav Blankfile objavio je spot za novi singl ’’One is All’’. U godini kada slave deceniju svog postojanja rešili su da sebe, Vaksa (momka kome je pesma posvećena) i sve ostale prijatelje i fanove benda počaste novim muzičkim spotom i tom prilikom pribegnu vizuelizaciji čitave priče. 


Pretpremijera spota je realizovana u subotu, 17. marta, a prisustvovao joj je uži krug ljubitelja i prijatelja benda, među kojima se našao i član redakcije Helly Cherry web magazina. Tim povodom nam je Petar Novaković, pevač i osnivač grupe, saopštio u par rečenica o čemu se tu zapravo radi, koji su motivi i ideje i šta zapravo znači kada je jedan sve.

’’Ideja iza pesme i spota je priča o tome koliko jedan čovek, jedna ideja može da pokrene lavinu dobrih stvari. Mi smo o tome oduvek slušali, ložili se na V kao Vendeta, ali to nekako čuješ, klimneš glavom i strpaš u fioku sa ostalim motivacionim mudrolijama "jednog dana, možda"...

A onda se desi jedan dan prošle godine kada smo na koncertu imali prilike da upoznamo Vaksa, čoveka koji je živi primer jednog koji je pobedio sve. Vaksova priča nam je ugrejala srca i dala tonu motivacije da više nikad ne pomislimo da je odustajanje opcija. Vaksov nivo cimanja i vere, bojim se teško da ćemo ikad moći da razumemo i dostignemo... ali nam je zadao domaći zadatak da njegovu priču širimo dalje.

Otud pesma, spot, prošlogodišnji izlet u Bosilegrad i nadamo se još brdo sličnih akcija, koje će pokrenuti neke druge akcije koje će pokrenuti neke nove ljude... da ovaj svet učinimo bar malo boljim.’’

U to ime pogledajmo kako se ova priča pretvorila u sliku.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva