Retko se dešava da neki bend ovako preobrazi sebe i krene u nepoznatom pravcu. Don Broco su uspeli da spoje alternativni rock, pop, disco, metal... i da sve to zvuči savršeno. ’Entertainment’ je njihov treći i najbolji album, snimljen sa preteranim samopouzdanjem i pesmama koje ne možeš da ne gotiviš sa strahopoštovanjem. Uz Enter Shikari ovo je sledeći bend iz Engleske koji će na svoj način da postane veliki!

Don Broco na ’Entertainment’ kao da su pronašli rupu u zakonu i spojili iritantni pop sa alternativom i naterali ih u nužnu simbiozu. Promocija ovog izdanja je počela još jula 2016. singlom „Everybody“ koji nas je sve iznenadio, najviše novim zvukom ali i spotom koji je poprilično nenormalan. Sledeće iznenađenje je bilo sa prepotentnom „Pretty“, glomazna numera koja će postati pravi klupski hit. Onda je došla zavodljiva „Come Out To LA“ u kojoj se igraju sa reaggae-om. Singlovi kao „Technology“ i „Stay Ignorant“ imaju dobar ritam za skakanje. Mnogo su ozbiljniji u „The Blues“, „T Shirt Song“ ili „Porkies“. Otkačili su se u „Got To Be You“ i „Blood In The Water“. Balada „Something to Drink“ od koje se naježiš najviše zbog vokala Rob Damiani.

’Entertainment’ je svakako najvažniji album koji su ovi momci objavili i možda je rano o tome pričati ali je ozbiljan kandidat za izdanje koje će obeležiti ovu godinu. Don Broco su pokazali koliko je važno za bend da ima svoj stil i da ne odustaje od njega!

Mike Stankovich