Novoosnovani beogradski sastav Remedy, predvođen jednim od najznačajnijih umetnika domaće alternativne scene – Nemanjom Kojićem Kojotom, objavio je juče, putem svog youtube kanala spot za pesmu „BigMan“.
U pitanju je studijski live snimak jedne od pesama koja će se naći na prvom albumu benda, čije je izdavanje planirano za 2017. godinu.
Domaća publika je imala priliku da ovu pesmu čuje i uživo na nedavno završenoj turneji pod nazivom „New Old Faces“ koju je bend realizovao sa sastavom „Quasarborn“, a čiju organizaciju potpisuje booking agencija „Different Strings“.
Spot je snimljen u beogradskom studiju „Klinika Petrović“, a isti možete pogledati u nastavku vesti.
Iz tabora benda najavljuju da će publika imati priliku da čuje još nekoliko novih pesama u ovom ili sličnom obliku pre objavljivanja albuma, dok će novi koncerti benda biti uskoro najavljeni.
Za one koji se po prvi put susreću sa imenom „Remedy“ - u pitanju je grunge/stoner/posthardcore bend iz Beograda koji čine: Nemanja Kojić Kojot (Eyesburn, Hornsman Coyote), Ivan Petrović (Sharks, Snakes and Planes) i Igor Škoro (BandX, Dead Ideas).