Radionica street arta i grafičkih tehnika u Infoshopu i dvorištu MUZA-e okupila je lokalne ulične umjetnike kao i one koje zanima ovakav način umjetničkog izražavanja. Na trodnevnoj radionici  nastao je mural kao rezultat zajedničkog rada, kao i desetak radova na odbačenim dijelovima namještaja koji će biti predstavljeni javnosti na uličnoj izložbi.

Dio aktivnosti s radionice nastavljen je i na prvom izdanju Streetart KArnevala koji je zamišljen kao doprinos udruge obilježavanju Rođendana grada Karlovca: u Radićevoj smo okupili pojedince i udruge iz Karlovca s kojima je organiziran šaren program.
Program je započeo radionicom za djecu oslikavanja Radićeve kredom, dok je na štandu predstavljen autohtoni karlovački gastronomski proizvod palačinKA.

U poslijepodnevnim satima KA-MATRIX je predstavio pridruživanje globalnom pokretu darivanja "Giving Tuesday" na kojem nam se pridružio pokretač te filantropske inicijative, njujorčanin Henry Timms.

Na Streetart KArnevalu ulični umjetnici nastavili su svoj rad oslikavanjem nekadašnje pivnice Putnik, okupljene je zabavila lokalna POI žonglerka Magmatikka, a veliki interes bio je za plesnu radionicu Bachate pod nazivom KAribian disko šou koju je vodio Saša Lugar iz udruge River Dance Karlovac

Radionice ulične umjetnosti i StreetArt KArneval zamišljeni su kao događaji kojima će različiti umjetnici u suradnji s građanima upotpuniti kulturnu ponudu grada i na taj način započeti redefinirati sredinu u kojoj žive. Uvjereni smo da će ovakva događanja potaknuti i druge na djelovanje oživljavanja “uspavane” karlovačke Zvijezde i organiziranju novih uličnih i društvenih aktivnosti.