Nakon promo video singla “Pun” Blues Rezervata iz sve snage kreće u kampanju predstavljanja svog drugog studijskog izdanja “Evo ti ritam!” praćenog sjajnim novim video klipom urađenim za pesmu “Bez dinara u džepu”.


Tri godine nakon izvrsno ocenjenog debitantskog ostvarenja „Kamen, duša, žica“ (Slušaj najglasnije), iz zvučne radionice kruševačkog garažnog bluz-rok trija Blues Rezervata stiže novo dugosvirajuće izdanje. Na albumu „Evo ti ritam!“ (Take It Or Leave It Records) je osam kompozicija snimljenih u sopstvenoj režiji u „Reservation Power“ studiju u Kruševcu. 

Za razliku od alter uticaja koji se osećaju na prvencu, pred slušaocima je sada punokrvni rokenrol album, konkretnije odsviran i sa znatno direktnijim tekstovima, što dodatno pojačava minimalistička produkcija Nemanje Vidojevića, bubnjara grupe.

Album je sniman tokom čitave 2015. godine, a nakon singla „Pun“, koji je najavio izdanje, stiže nam i prvi oficijelni video grupe, za pesmu „Bez dinara u džepu“, koji je režirao Vladica Radojević, pevač i gitarista benda, a snimio i montirao Davor Ristić, uz asistenciju Slobodana Todorovića.

- U osam numera sa „Evo ti ritam!“ostvarenja potrudili smo se da naši zvučni i tekstualni hici budu maksimalno precizni, što jedva čekamo da pokažemo i na binama širom regiona. Iako su nastajale dugo vremena, za snimanje ovih pesama bila nam je potrebna stvaralačka sloboda za koju smo tek sada uspeli da se izborimo, kao i pravi trenutak. Ovo je vreme velikih smutnji, vreme za borbu, o čemu pevaju sve pesme na albumu. Pri tom, težimo da se u toj borbi nikad ne zaboravi na ljudskost, na to da se na kraju tunela uvek nalazi svetlo, poručuje Vladica Radojević.