Don’t Touch Anything je elektronski live bend, kojeg su u Novom Sadu oformili Mosha (Terrabeats) i Shpira (Baseline/ex-Trance Balkan Desorganisation/Hain Teny) - koji su i u prošlosti radili na par live-actova zajedno, a potom na raznim drugim projektima i svirali u bendovima posebno. Njihov rad na DTA je započeo u Januaru 2013, sa namerom da samo naprave live-act, ali su posle prvih par pesama i jam sešona shvatili da im je potreban bubnjar i da treba da naprave elektronski bend. Marko (Anarh) se pojavio kao savršeni treći član - obzirom da je u isto vreme i bubnjar, a sa druge strane elektronski muzičar i ton majstor.  
Njihove svirke su napumpane energijom live benda, koja dolazi iz bubnja, a kombinuje se sa modernom sirovom elektronikom, live sintovima i vokalima na efektima, koji idu od bluesa, preko panka do repa. 

“Get Up” je prvi u nizu videa snimljenih uživo na DTA probama pod nazivom “Rehersal Sessions”. Video su radili WackWacko iz sastava MadRed i reditelj Miloš Pušić, a mastering Everbeatz. Trenutno su u procesu rada na singlovima i prvom albumu, a razvoj događaja, kao i teaser demo verzija pesama možete videti na njihovoj fejsbuk stranici: https://www.facebook.com/donttouchanythingmusic.