Hod bend je nastao krajem 2010. Konstantnim autorskim radom bend, crpeći inspiraciju iz raznih izvora, stvara svoju mešavinu punka, popa i noisa. 

Članovi su: Velja bubanj, Koča bas, Sandra glas i Milan gitara i glas. Interesantno je da je Milan došao u Beograd na studije dizajna, Koča je živeo u SAD i Nemačkoj pre nego što mu se porodica vratila u Beograd, a zatim se zaposlio u firmi u kojoj je radio Milan, Veljko se doselio u glavni grad 2009, a Sandra, koja se takođe bavi dizajnom, je jako vezana za Makedoniju, odakle su joj roditelji. Nije ni čudo što se njihova muzika teško može svrstati u određen žanr. Niti su im pesme na isti kalup, u šta se svako može uveriti, makar površnim preslušavanjem njihovih pesama, npr psihodelična Tren, razigrana Ja nisam sav ili bučno distorzirane Nikad. 

Odnedavno se bendu priključio Stefan na sintisajzeru. Dosad su održali 15-tak svirki, što na festivalima, što po klubovima na tzv grupnim svirkama. Recimo BIGZ Scena, KC Grad, Mixer Festival, Izba u NS itd.

2012 Hod snima svoje 4 pesme u studiju Digimedija, koje su objavljene na čuvenoj Slušaj najglasnije etiketi. Besplatno za preuzimanje na adresi: http://hodbend.bandcamp.com/.
Tokom 2012 snimaju spot za pesmu Uvek koji možete pogledati ovde.
Na nedavno objavljenoj kompilaciji Putnik 3 Hod je učestvovao sa pesmom Kroz tebe. Više na adresi: http://coworkingsubotica.com/kompilacija/.