S.U.S. je garažni Punk Rock bend iz Beograda. Nastao je 2002. god. dok su njegovi članovi još uvek završavali srednju školu. Tokom svoje karijere menjao se zvuk benda i zbog promena postava i zbog novih uticaja na muzički ukus samih članova benda. U početku je S.U.S. bio psihodelična verzija ’77 English Punk-a poput Advertsa npr, al’ je sa vremenom sve više ulazio jak gitarski garažni zvuk, pa se može reći jednom rečju da se uticaji kreću od “Roky Erickson”-a do “GG Allin”-a. 
Bend je tokom svog dosadašnjeg postojanja održao mnoštvo svirki po Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Svirali smo i sa mnogim inostranim bendovima (“Sonny Vincent”, “Dirtbombs”, “La Plebe”, “Tokyo Sex Destruction”, “Nero Burns”, “Bubblegum Screw”... spisak je beskonačan) i sa bendovima poput “Debeli Precjednik”, “888”, “Hosenfefer”, “Voodoo Cadillac”, “Potres”, “What’s On TV Mama”, “Incomplete”,....
Bend je od uvek mnogo ulagao u scenski nastup ali se zapravo tek 2006. odlučuje za mornarski stajling uz koji je vremenom došla i šminka i pirotehnika.
S.U.S. je autentičan i po tome što je glavni vokal bubnjar. Što je retkost, posebno kad je muzika izuzetno brza.
Tekstovi su na srpsko-hrvatskom jeziku i mahom su lični i o problemima sa kojima se SUSreće mali običan čovek. Ipak u njima ima i dosta socijalne angažovanosti.
Zbog niza problema bend je poprilično kasnio sa albumima. Još 2003. god. Se mogao naći live snimak sa svirke iz Pančevačkog Doma omladine, ali prvi ozbiljan snimak bend radi tek 2007.godine kada izlazi split cd sa bendom 888 gde se nalaze 3 pesme “MMP“,“Kašnjenje“ i “Šablonska dosada“ koja izlazi iste godine i na kompilaciji “Not Without the Fight“ a prvi album sa 12 pesama izlazi sredinom 2010. za samostalnu diskografsku kuću “Love Cuffs“. Takođe bi “Susovci“ trebalo da izađu na kompilaciji “Serbian Guitar Attack 2“ i na kompilaciji obrada legendarnog benda Novembar za koju je snimljena pesma “Ja sam je voleo“.

članovi benda su:
Dr.Happy- bas, vokal
Mr.DNA- gitara, vokal
Captain Terza- vokal, bubanj

diskografija:
S.U.S./888-split (love cuffs rec, 2007)
Various Artists - Not Without the Fight (avlijaner rec, 2007)
Various Artists - Live @ Garage Campus Fest 2009 (Incident rec, 2010)
S.U.S.- Brend Imaginarne Revolucije (love cuffs rec, 2010)