Dakle svakako ste primetili ste novi dizajn sajta. Startovao je u nedelju uveče oko 10 sati ali smo ostatak večeri proveli u sitnim podešavanjima da bi i najsitniji detalj bio funkcionalan. Juče je trajala "fejsbuk promocija", te evo tek sada stižemo da napišemo koju reč više o novom izgledu. I ne brinite, nećemo dugo...


Pre svega, sajt se brže otvara. Rešili smo da se na početnoj više ne nalaze kompletni tekstovi, već samo njihovi naslovi uz par uvodnih reči. Smanjen je i broj nekih skripti koje je sajt vukao sa strane što je dodatno ubrzalo otvaranje sajta.
Pozadina je i dalje ostala sivkasta. Trudili smo se da čitanje ostane prilagođeno monitoru kako se oči ne bi previše naprezale.

Sadržinski je sve ostalo isto, sve rubrike i elementi koji su postojali na starom sajtu i postoje i sada, samo sa leve strane. 

Arhivu sada možete pratiti na dva načina, kao i do sada, organizovanu po mesecima, sa leve strane ili na novi način. U gornjem meniju ako kliknete na link otićićete na stranicu na kojoj se nalazi spisak SVIH do sada objavljenih članaka. Možete ih filtrirati i čitati po azbučnom i hronološkom redu ili po rubrikama.
Takođe, tu je polje za pretragu za brže nalaženje željenih informacija.

Toliko za sada. Postoji na sajtu još niz "caka" i novih detalja koji će vam olakšati snačaženje i čitanje magazina ali ih pronađite i sami.Na kraju vas pozivamo da i sami otkrijete kako stvari stoje sa novim izgledom i pozivamo vas da ostavite svoje komentare...

Vaši Hellyjevci.