****Dobro veče, mi smo Vox Populi****



Pre nego što nastavim, pošteno bi bilo da kažem ponešto i o nama, tačnije da predstavim celu ekipu benda Vox Populi, i preteće ekipe koja je učestvovala u ovoj turnejici.. Sa obzirom da bend ima oko 30 članova, fokusiraću se na tadašnju ekipu....

Nenad Vlašić (poznatiji kao Rudar, a u intimnim krugovima Ugalj Efendija, Talentovani Gospodin F, ponekada i Ruža) Poglavica benda i sveopšte drag tip, već oko 15 godina se bavi organizacijom koncerata i dovlačenjem punk bendova iz inostranstva, iz HOBIJA ( da dobro ste čuli, dakle, iz HOBIJA)..vrlo skupog hobija, mogu dodati, ali šta reći....drago mi je što je baš to izabrao za hobi, pošto je prvenstveno sebi, pa i svima zainteresovanim ljudima, omogućio da vide mnoge bendove koje volimo uživo, a i mnogim mladim bendovima da budu predgrupe istim.Time učinio veliki doprinos da se domaća kulturna scena obogati.Radi kao menadžer porodične firme sa autodizalicama. Roditelj prelepe ćerkice Kaline (4).

Meni je lično drago što poznajem ovog mladog (duševno obolelog) gospodina....dakle, dame i gospodo, Rudar Nenad.

Strale Dripac (Poznatiji kao Talentovani Gospodin Les, Lestra) Nadasve simpatičan mladić koji voli skateboard, gitaru, bubanj i svoju devojku Sanju) Svira đitru o bendu Prljavi Dripci, svirao bubanj u bendu Nakot....i verovatno sarađivao sa još mnogim bendovima za koje još ne znam... Vrlo talentovan muzičar, i obožavatelj turbo horror filmova koje često gleda sa svojim mačorom Sašom....inače, skoro je saznao da je opsesivno kompulzivan...kolekcionar tetovaža i ploča :)

Radi u železničkom muzeju sve moguće i nemoguće poslove.. to vam je gosn. Lestra.

Miloš Radić ( Mišomor, Talentovani Gospodin M) Ovaj (soon to become a pilot) mladić, je već stara garda u Voxu. Vrlo talentovan gitarista i tonac....tvorac novog zvuka benda. Sticajem životnih okolnosti, proveo neko vreme u Americi, kao i na ostalim kontinentima po malo, i odatle pokupio mnoga iskustva okoja treba ceniti.... čak je jednom prilikom kulirao i džemovao sa momcima iz benda TooL....za fanove Tool-a, eto. U Bg-u je aktivno radio sa bendom

In from the Cold, kao gitarista i pevač, a već neko vreme kao tonac, menadžer i duhovni vođa benda the Socks iz Velike Plane.

Milan Mijalković (Oluja, Oljujče ili Talentovani Gospodin O) takođe stara garda Vox-a, gitarista koji je sa gdin Lestrom, dugo pikao u bendu NAkot..misteriozni gosn. O. Priča se čak da je odgovoran za Teksaški Masakr Motornom Testerom...kao i za nuklearni armagedon u Japanu. Tih i povučen, a agresivan na sceni.....Ovaj mladić polako postaje prava punk ikona....vrlo prepoznatljivog izgleda, sve ribe misle da je naprosto neodoljiv!!! Keve će dovoditi njihove ćeri da im gospodin O skida nevinos'. Inače, radi u trafici već neko vreme, i to na ćošku kao u filmovima.

Marko Albijanić (Talentovani Gospodin Ef, Šejtan efendija ili jednostavno KoMAr) gitarista, povremeni tekstopisac, tattoo aprentis, početnik....14 godina aktivan u beogradskom trashmetalbendu Azazel, parttajmer u mnogim bendovima....Sa vremena na vreme , pisac kratkih priča, kolumni i recenzija svega i svačega. Živi od renoviranja gajbi (stolarije) ....i nada se da će se manuti tog prljavog posla u roku od par 'dina i da će imati drugi izvor prihoda. Otac malog Ilije (5,5).

Mi smo Vox Populi...

kraj 4. dela
Marko Albijanić