*Interview*


- Gosn. Koline...ispričaj mi najzajebaniju ikada situaciju u koju ste se uvalili tokom vaših puitovanja..
- Hmmmm....bilo ih je jako mnogo....ali....jednom prilikom u Riu......o Bože. Imali smo slobodno veče i razgovarali šta ćemo raditi. Scott i jedan baća iz ekipe su rešili da idu u neki "Titty Bar" na pivo. Mi smo znali za foru o takvim barovima u Riu, i rekli im : Momci, vi ne želite da idete tamo :) a ne želimo ni mi.
Okej, reče Scott...ko vas jebe, mi odosmo
Ubrzo pošto su stigli tamo, počeli su da piju....tura za turom i na kraju, posle par tura, konobar je doneo račun sa sumanuto visokom cifrom dolara. Scott je mislio da njegov kompanjon ima keš....a drugi baja je mislio da Scott ima kintu. KAko god, ubrzo su shvatili da su bez centa u džepovima i da su u zajebanoj situaciji.
Tada su doneli radikalnu odluku...otići će u klonju i pobeći kroz prozor iznad smrdljivog čučavca. koji su primetili ranije..
Taman kada su obojica zamakli u klonju i počeli akciju bekstva kroz prozor.....u wc je ušetao ogroman čamuga sa zlatnim lancem i ogromnim topom od pištolja, uperenim direktno u Scott-ovu glavu, uz reči....HOĆU DA VIDIM MOJE JEBENE PARE I TO ODMAH!!! ....UKOLIKO NE PLATITE, POBIĆU VAS KAO PACOVE.!!!!
hehehehehe šta reći, ne može biti zajebanije od toga.
Ubrzo potom, Scott je skinuo skup sat koji je nosio u to vreme i ponudio ga uz obećanje da će ujutru doći sa novcem....
Naravno, narednog jutra vratili su se u taj jebeni Titty bar....koji je(naravno) bio zatvoren....a mi smo imali avion za Meksiko siti.....i tako je Mr. Scott izgubio sat zbog par jebenih piva u Riu.

kraj 3. dela
Marko Albijanić