Tatjana Smiljanić, dugogodišnja članica naše redakcije je na svom ličnom profilu i stranici podelila svoja razmišljanja povodom iz naslova. Uz njenu saglasnost, jedan privatan osvrt objavljujemo i na ovim našim stranicama, u rubrici "Behind the scene" koja upravo služi vama, našim čitaocima ne bi li vam prikazala kako stvari funkcionišu unutar naše ekipe - "iza zavese". Tatjanin osvrt će značiti i nama kao trag i podsetnik šta nama lično može da znači rad u ovom magazinu. A sada, dajemo reč Tanji...

Voljeni webzine Helly Cherry Webzine danas slavi 21. rođendan. Sa fascinantnih 13.511 priloga "Helly Cherry" nas je proveo kroz svet muzike, filma, stripa, književnosti i još mnogo toga što je nama, koji se hranimo tim lepotama, neophodno kao vazduh za disanje.

Nama kao čitaocima je vazduh, a kao autorima tekstova i članovima super-redakcije pogonsko gorivo koje nam omogućava da idemo snažno napred, da se dajemo maksimalno znajući da će naši tekstovi sigurno nekome ulepšati dan.

Osnivač i urednik "HC"-a, Popović Nenad je čovek koji je magnetnom energijom uspeo da bez klasične novinske kuće, u svojim virtuelnim kancelarijama, okupi ljude pune elana i volje da svoje misli i doživljaje pretoče u tekstove u prostoru nečega što se samo zove sajt, ali zapravo je puuuuuno, puno više od te reči.

Ono što "Helly Cherry" čini posebnim i drugačijim od ostalih "sterilnih" sajtova je to što svako od nas koji pišemo za njega imamo potpunu slobodu izražavanja, koju u potpunosti koristimo bez straha da ćemo biti korigovani ili cenzurisani.

Nenad mi nikad ništa nije zamerio, nije mi prepravljao tekstove, a svaki put kad bih mu nešto zakukala ili kada bih izgubila samopouzdanje, na pragu da odustanem i od pisanja i od moje stranice, on je uvek bio tu za mene sa konkretnim savetima i rečima utehe.

On je jedan od dvojice ljudi koji su u takvim mojim stanjima uvek pružili ruku prijateljstva i zaista mi pomogli. Nenad i Marko Stojanovic.

Od kad mi je Nenad rekao da će mi tekstovi izgledati lepše ako ih odvojim pasusima, to neprestano radim. Tako jednostavno, a tako efektno...

Zbog Nenada sam drugačije počela da gledam na svoje mesto u ovom svetu, što se piskaranja tiče. Malo sam se okuražila. On je pravi tajfun u leđa.

Zahvalna sam mu za svaki put kad mi je poslao u msg poruku sa linkom na moj tekst koji je objavljen u "Helly"-ju.

I džaba što ga imam i kod sebe na stranici - kad je na "Helly Cherry"- ju izgleda baš, baš moćno.

I zato, kao deo "Helly Cherry" ekipe, u ime celog tog izvanrednog niza sjajnih imena, pozivam vas da pročitate šta je naš urednik Nenad napisao povodom ovog lepog rođendanskog brojašta je naš urednik Nenad napisao povodom ovog lepog rođendanskog broja i da pratite "Helly Cherry" jer "Helly Cherry" prati nas i naša interesovanja
Srećan rođendan "Helly Cherry"
Tatjana Smiljanić