Danski pevač i tekstopisac Nils Bloch koji živi i radi u Srbiji je danas, 24. maja, objavio novi singl What Are The Words To This Song, drugu pesmu sa njegovog nadolazećeg debitantskog albuma koji izlazi u julu.

What Are The Words To This Song je pesma usmerena na liriku, sa klavirskim pogonom i primesama savremene ambijentalne muzike. Blochov intimni glas vodi nas kroz noćni prizor: Negde u spavaćoj sobi, osoba se budi pored svog usnulog partnera. U poslednje vreme su udaljeni, izvan dosega, skrivajući se iza tišine. Šta se dogodilo? Šta se promenilo? Kako dopreti? Singl govori o suočavanju sa samim sobom kroz oči voljene osobe – sa svom ranjivošću koja iz toga proizilazi.

Albumu koji će uskoro biti objavljen prethodio je Blochov debitantski EP In Amber Light. On je zapažen, između ostalog, zbog Blochovog vokala koji je, prema We Love Nordic "neposredan i ima onaj poseban ton po kojem ga odmah prepoznajete”. Music Defined ga je uporedio s ranom Anohni, zbog "duboke snage, dovoljno snažne da ogoli ranjivost”, dok je Weekly Music Fix zaključio da je “budućnost za Nilsa Blocha nesumljivo svetla, a njegovi čarobni dodiri za indie-folk scenu izrazito potrebni”.