"Svaki čovek u jednom trenutku uđe u taj neki period života kad se sa nostalgijom seća nekih stvari iz prošlosti, kad dočeka da vidi kraj nekih stvari koje je voleo i kada se sve oko njega menja a da on, koliko god se trudio, ne može da utiče na promene koje se dešavaju. 

Tako i ja, prethodnih nekoliko godina, stojim i posmatram kako bukvalno izlazim iz hardcore priče, potpuno nevoljno i uprkos mojim žestokim naporima da tu ostanem. I onda nekako, kao šlag na tortu, desi se da niški T-error stavi tačku na svoj rad, kao možda poslednji bend iz te neke ere 90-ih i 2000-ih, ere uz čije sam bendove ušao u celu tu priču. Možda sam čak imao i sreće, jer za razliku od nekih bendova, kao što su Discord, Dead Ideas, Definite Choice ili npr. Hang, nišlije sam imao priliku da čujem uzivo, i to nekoliko puta."

Ovako počinje Vladimirov osvrt na koncert sastava T-error. Ipak, sa ovog koncerta pristigle su i fotografije koje dodatno beleže atmosferu na koju smo navikli na HC (i ne samo HC koncertima). Mihajlo Kitevski donosi nastavak Vladine priče. Klik ili svajp (ako gledate sa telefona) i uživajte.

T-error, Figurative Theatre, Ding Dong @ Istina mašina, Niš, 29.12.2023.