Pioniri srpske alternativne rok scene Obojeni Program nastupili su u niškom O2 - Oxygen Event Club-u u subotu, 10. juna uz lokalnu podršku benda Zero Two

Bend koji postoji od 1980. se od prvog dana nametnuo kao sastav sa autentičnim muzičkim izrazom koji je teško uporediti sa bilo kojim drugim postojećim.

Tokom četiri decenije sviranja, u radu benda učestvovalo je mnogo muzičara, a frontmen Branislav Babić Kebra jedini je član originalne postave. Uz njega, dugogodišnju postavu Obojenog Programa čine Ilija Vlaisavljević Bebec na bas gitari, bubnjar Vladimir Cinkoski Cina, a već neko vreme sa im se pridružio i novi član, basista nekadašnjeg benda Darkwood Dub-a Miki Ristić.

- Svaka definicija gubitak je slobode, a Obojeni Program svoju slobodu traži kroz energiju i strast, čistu ljubav i beskompromisni rokenrol. Svaki njihov koncert je prilika da se obnovi životna energija i redefinišu životni ciljevi. Kebra i Obojeni Program su ti malobrojni srećnici kojima nije problem da sebe nanovo izmišljaju, da probaju nešto novo, da rizikuju i iznenađuju - naveli su organizatori pre samog koncerta.

Naš Nikola Đorđević se javlja sa lica mesta te sami probajte da osetite atmosferu. Klik ili svajp (ako gledaš sa telefona) i uživaj.

Obojeni Program @ O2 club, Niš, 10.6.2023.