„Odnose me“ Kanda kodža i Nebojša „Tu i tamo tamo tamo“



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski sastav Kanda, kodža i Nebojša nastupio je sinoć, 26. maja u O2/Oxygen Event Club-u u Nišu. 

KKN je prošle godine u oktobru objavio, deveti studijski album Beton, a publika i kritika se slažu da je ovo jedno od njihovih najboljih ostvarenja, po nekima i njihov najbolji album. KKN stiže u trenutku kada je najzreliji, na kreativnom i izvođačkom vrhuncu. Bend je nedavno objavio i spot za pesmu "Odnose me" koja predstavlja "raglednicu" sa Malte, snimljenu tokom nastupa benda u ovoj ostrvskoj zemlji.

“Prekidi stvarnosti”, “Sve je stalo”, “Danas nebo silazi u grad” – samo su neke od pesama alternativnog rok benda u kojima je pored novih numera niška publika mogla da uživa sinoć.

Kod KKN-a je zanimljivo to što iako bend nije često pravio otvoreno političke pesme one savršeno pripadaju vremenu u kome su nastajale i nastaju. Upravo zato drugu pesmu iz naslova ne pominjemo slučajno. Poslušajte njen tekst i razmislite. Nije li upravo ona aktuelna. I, nisu li nam upravo danas potrebni "Vera, nada, ljubav i stav"?

Dok razmišljate o tome, sa lica mesta javlja se Nikola Đorđević galerijom fotografija sa sinoćnjeg nastupa. Klik ili svajp (ako gledaš sa telefona) i uživaj.

Kanda, kodža i Nebojša @ O2, Niš, 26.5.2023.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva