Sve je stalo u KKNSviđa ti se? Javi ostalima!

Sinoć (22.12.) je KKN sišao u grad, po prvi put u Ćupriji u dosadašnjoj karijeri. Na tu Oliverovu konstataciju nakon prve pesme neko iz mase je dobacio: "Nepravda, velika nepravda". Pa, verujem da je sinoć ispravljena na pravi način.

foto: HC arhiv

Iako je koncert reklamiran gotovo "od usta do usta" Paradox je bio sasvim fino popunjen pa je dobar vajb bio prisutan od početka. KKN je i tako bend koji širi pozitivne vibracije čak i kad peva o glibu u kome se svi nalazimo pa i ne treba da čudi što je sve od početka klizilo kao "gazdina šljiva" (koju je Oliver u više navrata hvalio tokom nastupa) niz grlo.

Život u malom mestu,... u stvari u čitavoj zemlji može biti i okej i sranje, neretko je oba istovremeno. Rolerkoster emocija i raspoloženja koje muzika KKN-a sjajno opisuje. Jer evo, već skoro 30 godina skrećemo na kristalne staze i maglimo se oka umornog iako ne postoji izgovor za glib u kome smo. Izlazimo i nema nas, ceo dan, a gde smo nemamo pojma. 30 godina čekamo da prođe njihovo, da "sjaše Kurta a ne uzjaše Murta".

Pa ipak, postoje Vera, nada, ljubav i stav, želimo samo da sve bude u redu, i svaki dan siguran, i ljubavi pun. I šta nam ostaje nego da razbijeni, ali slobodni - idemo zajedno. I jebi ga, sa svim ovim pričama lako je identifikovati se. Ponekad može biti zajebano jer misliš da si u svojoj borbi sam. Onda dođeš na koncert i skontaš da ima još ljudi koji se magle isto kao i ti i bude ti lakše, budeš čak i srećan. Pogotovu kad te isprate rečima novog singla (i verovatno najenergičnije KKN stvari) nek' samo dobro pobeđuje u meni, na loše neću ni da pomišljam. Zato je sve stalo u KKN i ta dva sata.

Oko mene je bilo klinaca i starije ekipe, u gomili dima i piva likovi do mene su jeli picu (pozdrav za Megića :), sreo sam tipa u "Suicide Silence" majici pa kontam, koliko smo se svi dobro zajebavali, koliko nam je ovo bilo potrebno i da grad možda još nije prop'o.

Iako su u Ćupriji tek prvi put Oliver je prokomentarisao da je možda i bolje što ih gledamo u verovatno najzrelijem periodu. Poželeo je da se viđamo češće, da to ne bude jednom u 27 godina. Pa hajde. Siguran sam da će naredni susret biti podjednako dobar.

NenadSviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva