MU•無 je strip serijal sestara Sare i Ane Živković koji od početka ekskluzivno i premijerno možete pratiti na našim stranicama. Već prvom epizodom izdvojile su se posebnim stilom koji predstavlja kombinaciju zapadnog stripa i mangi. Sve dosadašnje epizode možete ispratiti putem banera na vrhu sajta ili putem ovog linka.

Strip se sastoji iz 6 epizoda, od kojih svaka predstavlja jedan segment sećanja. U prva tri upoznali smo se sa ljudima čija je prošlost i budućnost stopljena sećanjima od kojih će se u narednim epizodama neka izgubiti, neka povratiti, a za neka će morati da se bore.

Četvrtom epizodom polako ulazimo u drugu polovinu naše priče. Ovoga puta se vraćamo na Mišu, lika kog smo upoznali u prvoj epizodi serijala. Ko je on danas, od kako je prodao svoja sećanja? Zašto je to učinio? Kako ga je to promenilo? Kako će sve to uticati na celu priču i zašto su sećanja koja je prodao tako značajna? 

Ovo su pitanja koja se nameću dok čitamo naredne strane stripa MU•無. Na neka ćemo možda naći odgovor u stranama koje slede, a na druga ćemo odgovore pronaći u preostale dve epizode. Neki odgovori će i zauvek nestati sa Mišinim sećanjima. 


_________________
Sara i Ana Živković su bliznakinje rođene 1998. u Beogradu. Posle završene gimnazije u Beogradu upisale su japanski jezik na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Japanski jezik su diplomirale 2021. godine a naredne su završile i master studije. Stripom se bave od 2018. a njihov rad možete pratiti na sajtu Shidoosha.