Marti Misterija - ProrokSviđa ti se? Javi ostalima!

"Prorok" je svojevrsni nastavak jedne od meni najdražih priča iz Dnevnikovog perioda, "Gejm over", odnosno "Spejs invejders". Crtački je tu negde s njom, što će reći - lošnjikava - ali je scenaristički dramatično slabija. Nažalost, ujedno je poslednja pristojna priča koju ću pročitati u narednih rekao bih desetak. Kastelijev predah od Martija uticao je na pad kvaliteta pripovedanja i te kako uočljivo i zapravo su sve priče objavljene između "Jave protiv Jave" i "Deset godina kasnije" (koju još nisam pročitao) egzemplari lošeg scenarija i lošijeg crteža, koji se kreću od kriminalno pa do skaredno lošeg.

3* koje će "Prorok" dobiti - a i to na mišiće i može biti nezasluženo - predstavljaju nedosežne vrhunce za izuzetno loš scenario i crtež potonjih epizoda, što samo donekle ne važi za "Senku svastike".

Čitaocima koji me možda slede u epopeji iščitavanja MM od prvog broja naprosto bih savetovao da im "Prorok" bude poslednja priča koju će pročitati pre nego što skoče na "Deset godina kasnije" i da ne gube vreme na epizode objavljene između.

Ivan Nightflier JovanovićSviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva