Povodom 40 godina benda, Partibrejkers su sa Muzzik ekpiom, Banetom Antovićem i Vasilijem Vasićem remasterizovali video spotove i televizijske nastupe nastale u poslednje četiri decenije.


Video materijali Partibrejkersa svrstavaju se u lektiru domaćeg rokenrola i sada su usklađeni sa novim tehnologijama emitovanja. Tu su Rođen loš, Ludo i brzo, Lobotomija, Ledeno doba, Kreni prema meni, zatim Gramzivost i pohlepa, Dugo te nema, Generacija, Da li sam to ja, Žurim, 1000 godina, Zemljotres, Sitna lova, Sirotinjsko carstvo, Hoću da znam, Ja sam doktor.

,,Partibrejkers u ranoj fazi karijere nisu imali sreće da imaju adekvatnu video produkciju, kao ni mnogi bendovi iz druge generacije '80-tih. Restauracijom snimaka koji su pronađeni u različitim privatnim arhivama, ipak je moguće sagledati ovu veličanstvenu karijeru i kroz video singlove. Ovaj posao nije završen, tako da pozivamo vlasnika zanimljivih, zaboravljenih video snimaka Partibrejkersa da se jave i da pokušamo da i te klipove restauriramo i prilagodima HD tehnologiji emitovanja" - kazao je ovim povodom reditelj Bane Antović.

,,MTS - Muzička Televizija Srbije je nakon 30 godina prenela čuvanje vatre, odnosno regionalnog arhiva muzičkog spota, na mlađe - kreativni tim Muzzik TV-a. Iz arhiva MTS-a potiče i neobjavljeni spot ,,Generacija" realizovan krajem devedesetih, a čija premijera se poklopa sa koncertnom proslavom 40 godina rokenrol pravovernosti benda Partibrejkers", dodaje Antović.

I upravo spotom za ovu pesmu počećemo gledanje remasterizovanih spotova.