Članove hip hop grupe Beastie Boys uskoro ćete moći da držite u rukama jer je kompanija Super7 napravila njihove figurice. AD Rock, MCA i Mike D odeveni su u odeću koju nose u spotu za svoj majprepoznatljiviji hit “Sabotage” iz 1994.

Figurice se već sada mogu naručiti preko službene online trgovine Super7. Cena jedne figurice je 20 dolara, dok ceo paket košta 60 dolara, prenosi Headliner.

Da podsetimo, u “Sabotageu” su članovi Beastie Boysa prikazani kao izmišljene filmske zvezde iz kriminalističkih drama 1970-ih godina. Spot je snimljen u Los Anđelesu, a članovi benda imaju naočare za sunce i brkove. Figurice verno prikazuju članove benda s istim obeležjima po kojima je prepoznatljiv spot.

“Sabotage” je postala pesma koja je definisala muzičke devedesete. Beastie Boys su zbog te pesme zaradili čak pet nominacija za MTV Music Video Awards. “Sabotage” je deo albuma “Ill Communication” koji je objavljen 1994.

Beastie Boys uticaj na muziku je veliki, a nedavno, donešena je odluka da dobiju i svoju ulicu u Njujorku, o čemu smo već pisali.

Pročitajte i

Beastie Boys posle 20 godina otkrili o čemu je pesma "Sabotage"