The Smile objavili spot za pesmu „Pana-vision“ iz serije „Peaky Blinders“Sviđa ti se? Javi ostalima!

foto: Alex Lake

The Smile su objavili novi video za nedavni singl “Pana-vision” koji se pojavio u poslednjoj epizodi čuvene serije “Peaky Blinders”.

Projekat članova Radioheada, koji čine Tom Jork, Džoni Grinvud i Tom Skiner iz Sons Of Kemet, objavio je ovu pesmu još u aprilu, nakon finala šeste sezone dugovečne BBC serije.

Dok su “Pana-Vision” verovatno prepoznali gledaoci Peaky Blinders-a kao zvuk The Smilea, u istoj epizodi premijerno je emitovana i nova instrumentalna pesma Thoma Yorkea “That's How Horses Are” koja sada je dostupna kao druga polovina njegovog nedavno objavljenog singla “5:17”.

Pana-Vision”, zasnovan na hipnotičkom klavirskom motivu, četvrti je i najnoviji singl The Smile, čiji je skorašnji album već proglašen najočekivanijim izdanjem godine.

Bend je juče podijelio kratak video koji prikazuje Kilijana Marfija kako baca novčić u vazduh, a sada su objavili kompletan video za pesmu.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva