U pitanju je peti po redu spot sa aktuelnog albuma 'Romance of Romans' i to za istoimenu pesmu. Spot potpisuje reditelj Mihajlo Obrenov i sniman je u celosti u Novom Sadu. 

Kako je pandemija stopirala koncertne aktivnosti, bend dreDDup se okrenuo studijskom radu i snimanju novih spotova. U planu je još nekoliko video spotova, kako za pesme sa aktuelnog albuma tako i za pesme koje bend izvodi već godinama koje nemaju video prezentaciju. 

Početak ove godine obeležio je prvih 25 godina aktivnog postojanja benda dreDDup i bend uveliko priprema nove projekte i koncerte. Jedan od takvih je koncert u Segedinu na Tanz festivalu sredinom februara, kao i koncert u Slovačkoj na Nu Sound of Serbia festivalu gde će, početkom Aprila, predstavljajti Srbiju zajedno sa bendovima Repetitor i E-Play. Više informacija uskoro!

- "Romance of Romans" je pesma o završetku ljudske civilizije iz ugla nemog posmatrača koji je prisutan vekovima kao svedok. Pesma je jedna od prvih numera koje su urađene za album a rad na njoj je počeo još po završetku rada na albumu 'Soyuz', rekli su iz benda. 

Pogledajmo spot...