Furiozni beogradski kvartet Sitzpinker posle hita "Sudan" predstavlja novi video singl "Mustang". Spot koji su zamislili Jana Anđić i Gvozden Ilić u finalni oblik - "Tron na stereoidima sreće Poroke Majamija" - pretvorio je Izvanredni Bob.

Sitzpinker opet ima hit i iako se sada ne "oseća miris Istoka", ima tu drugih zanimljivih ukusa u ovoj "povratak u budućnost" vožnji: Pavle vozi gruv i tera taj magični bas da reži, Danilo i Andrej daju ritam i unose kerozinske elemente u krimić, dok Dunja radi to što i inače Dunja radi - žedne ljude preko vode prevozi - suptilno i neodoljivo, a kako drugačije?

I ovaj singl nastao je u Down There Studiju na Novom Beogradu, a Andrej Mladenović bio je producent i snimatelj - kompletan bend je autor pesme. "Mustang" je s jedne strane klasični pank-rok hit, a s druge otvorena seksualna igra koja zove i mami. Odlučite sami - vožnja ili seks!

Sitzpinker nastavlja po planu rada i najavljuje svoj novi singl za kraj zime/početak proleća, a posle predugačke pauze (uskoro) i prve koncerte za 2022.