Kao što je i najavljeno, posle skoro dve godine konačno su se stekli uslovi da se koncertno obeleži 40 godina Orgazma kako i dolikuje ovako značajnom jubileju. Električni orgazam nastupio je 9. decembra u Kombank dvorani, a bend je za tu priliku odlučio da okupi brojne kolege i muzičare koji su ih pratili tokom decenija.

,,Uspeli smo da okupimo sve generacije muzičara na ovom slavljeničkom koncertu. Jako nam je drago što će tu biti naše drage kolege iz YU Grupe, Žika i Dragi Jelić, Anton iz Partibrejkersa, kao i Jovec iz originalne postave Orgazma, ali i mlađi prijatelji, koji će u jednom trenutku sa nama podeliti binu i slavljenički momenat: Bojan i Romana Slačala iz benda Artan Lili", rekao je Srđan Gojković Gile pred ovaj koncert.

Bend je pripremio i ekskluzivni repertoar na kome su se pored najvećih hitova našle i neke pesme koje Orgazam dugo nije svirao u Beogradu, ali i poseban blok pesama posvećen ,,Paket aranžmanu". Pored svoje tri pesme sa najvažnije novotalasne kompilacije ,,Krokodili dolaze”, „Zlatni papagaj” i „Vi”, Električni orgazam je po prvi put u karijeri odsvirao i neke pesme Idola i Šarla akrobate koje su se našle na ovoj antologijskoj ploči.

Iva Tanacković je bila na licu mesta odakle šalje galeriju fotografija. Pogledajte kako je bilo sinoć.

Električni orgazam @ Kombank dvorana, 9.12.2021.