Bend Short Reports ima novi video singl, drugi po redu sa albuma "Cats VS Dogs" za pesmu Bad Side. Spot prikazuje unutrašnju borbu sa lošom stranom koju svi mi vučemo za sobom. Za kameru je bio zadužen Nemanja, gitarista benda, teži deo posla tj glumu iznela je Nikolette, bubnjarka, a montažu i kolor korekciju su uradili zajedno.

Posle nagrade koju je bend osvojio na Požarevačkoj „Majskoj gitarijadi“, prvog mesta po odluci članova žirija i publike, Short Reports su održali prvi online solistički koncert u Domu B612 u Novom Sadu, koji će se kasnije pojaviti u editovanom obliku na YouTube kanalu benda. Tokom godine pored objavljivanja prvog albuma „Cats VS Dogs“, bend planira da snimi još nekoliko spotova i uporedo se nalazi u studiju Down There u Beogradu gde snima svoj drugi album.

- Pitanje koje bi se moglo postaviti onima koji su pogledali naš video i na koje bi baš voleli da čujemo odgovore (na bilo kojoj web platformi) je „Koja je tvoja loša strana?“, poručuju na kraju Nikoleta i Nemanja.