Pogledajte web seriju „Heavy Metal Hitchhiker“ | Ep5: Itty Bit 'O BizSviđa ti se? Javi ostalima!

Banger Films predstavlja “Heavy Metal Hitchhiker”, originalnu humorističku web seriju od osam epizoda koju proizvodi njihova digitalna divizija BangerTV.

Seriju potpisuje Mark Ričardeli (“Shredders Of Metal”, “Protest The Hero: Of Own Volition”), a glumi komičar Geret Džejmison. Muzika koja će se naći u njoj je potiče od bendova kao što su Power Trip, Carcass, Municipal Waste, Earthless and Possessed, Exciter, Ken Mode, Protest the hero, Cancer Bats, Mount Cyanide, Sarin i Smoulder

Ova komična humoristička serija prati jedan dan u životu Miča, radnika na benzinskoj pumpi koji voli metal i nailazi na napuštenu gitaru koja pripada njegovom omiljenom bendu RAGR. Mič shvata da mora da krene stopama njegovog oca koji je bio roadie i da vrati gitaru bendu na vreme za njihov veliki koncert. Bez novca ili automobila, njegova jedina opcija je stopiranje. Ima 10 sati da pređe 247 kilometara i da ispuni svoju sudbinu.

Izvršni producent serije je Sem Dan, suosnivač Banger Filmsa, nagrađivani reditelj i globalni ambasador heavy metal zajednice.

– Ovo je novo poglavlje za BangerTV. Metalci će oduševiti ovom serijom – objasnio je Dan. – Džem je prepun smeha i ubistvebih melodija nekih neverovatnih bendova. Ponosan sam na ovu seriju. Nije samo za metalce, mislim da će svi uživati.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva