See It My Way je novosadski akustični emo/indie/pop punk duo koji već godinama deluje kako na lokalnom, tako i na regionalnom nivou. Duo je uveliko poznat publici po svojim autorskim kompozicijama koje, pored detaljnih duelnih performansa na akustičnim gitarama, nude slikovite priče sažete u smislene pesničke lirike. See It My Way u svojim tekstovima sadrže dozu iskrene emocije pretočene u inteligentno ukomponovane melodije, ali se dvojac ne libi uneti i kritičku misao lične i socijalne prirode.

Svoje pesme rešili su da objavljuju sukcesivno, kada osete da je to-to. Došao je i trenutak za spot-singl "Showdown" koji doživaljava premijeru upravo na našim stranicama.

Neminovno je da će se "Showdown" pojaviti na nekom predstojećem izdanju - u kom formatu i kad tačno ne znamo - bitnije nam je da ne zbrzamo ono na čemu trenutno radimo i da sve te pesme izađu tek onda kada smatramo da je zaista pravo vreme da ugledaju svetlost dana.

Ovo je naš treći spot po redu u singl formatu sa kojim smo ovog puta želeli da akcentujemo elemenat električne gitare u zvuku, oštriju produkciju kao i ono što nam trenutno najviše fali a to jesu upravo svirke i atmosfera koju delimo sa publikom. S obzirom da (kao i svi ostali) uopšte nismo sigurni kada ćemo ponovo stati na binu, želeli smo da se prisetimo kako je sve to nekada izgledalo, a igrom slučajeva smo imali sreće da je baš naš prijatelj Darko Radovac uspeo da zabeleži "pravu" premijeru ove pesme u tom nekom live izvođenju.

Singl je takođe dostupan na bandcamp i soundcloud platformama gde možete čuti i ostatak naše diskografije, rekli su momci iz benda.