Novi singl dua See It My Way donosi iskren performans i melanholične melodije | PREMIJERASviđa ti se? Javi ostalima!


See It My Way je novosadski akustični emo/indie/pop punk duo koji već godinama deluje kako na lokalnom, tako i na regionalnom nivou. Duo je uveliko poznat publici po svojim autorskim kompozicijama koje, pored detaljnih duelnih performansa na akustičnim gitarama, nude slikovite priče sažete u smislene pesničke lirike. See It My Way u svojim tekstovima sadrže dozu iskrene emocije pretočene u inteligentno ukomponovane melodije, ali se dvojac ne libi uneti i kritičku misao lične i socijalne prirode.

Svoje pesme rešili su da objavljuju sukcesivno, kada osete da je to-to. Došao je i trenutak za spot-singl "Showdown" koji doživaljava premijeru upravo na našim stranicama.

Neminovno je da će se "Showdown" pojaviti na nekom predstojećem izdanju - u kom formatu i kad tačno ne znamo - bitnije nam je da ne zbrzamo ono na čemu trenutno radimo i da sve te pesme izađu tek onda kada smatramo da je zaista pravo vreme da ugledaju svetlost dana.

Ovo je naš treći spot po redu u singl formatu sa kojim smo ovog puta želeli da akcentujemo elemenat električne gitare u zvuku, oštriju produkciju kao i ono što nam trenutno najviše fali a to jesu upravo svirke i atmosfera koju delimo sa publikom. S obzirom da (kao i svi ostali) uopšte nismo sigurni kada ćemo ponovo stati na binu, želeli smo da se prisetimo kako je sve to nekada izgledalo, a igrom slučajeva smo imali sreće da je baš naš prijatelj Darko Radovac uspeo da zabeleži "pravu" premijeru ove pesme u tom nekom live izvođenju.

Singl je takođe dostupan na bandcamp i soundcloud platformama gde možete čuti i ostatak naše diskografije, rekli su momci iz benda.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva