URBAN INSTINKT o novom singlu: „Treba stati na kraj mržnji i lažima koje se svakodnevno serviraju“Sviđa ti se? Javi ostalima!


Posle najavnog singla “Bijes” kojim je odličan tuzlanski rapcore bend Urban instinkt iz svoje perspektive prikazao stanje u svojoj zemlji, a ujedno i najavio izlazak istoimenog albuma u proleće 2021. stiže novi, drugi po redu singl – “Istinom sam vođen”.

– Pesma govori o tome kako treba stati na kraj mržnji i lažima koje se svakodnevno serviraju, ispiranju mozgova i raznim demagogijama dok običan čovek pati i živi u konstantnom strahu od svega oko sebe. Takođe, univerzalna poruka ove pesme je da ljudi treba da pogledaju na druge ljude kroz oči svoje dece jer deca u sebi nemaju usađenu mržnju kada dolaze na ovaj svet. Sva deca sveta su ista, bez razlike, i naša je dužnost da ih učimo da postanu bolji ljudi, a ne da od njih pravimo individue koje će sutra mrzeti nekoga zbog toga što je drugačiji od njega. Svim tim ružnim stvarima moramo stati na kraj zbog naše budućnosti i budućnosti dece, bez obzira na rasu, pol i nacionalnost i nikada ne pognuti glavu pred nepravdom i mržnjom! – poručili su momci iz benda.

Pesma je snimljena i producirana u studiju Cirith Ungol pod producentskom palicom Dražena Kecmana. Muziku i tekst potpisuje Mirza Čardžić.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva