Nakon pivotona Montenegro kanalisanog kroz "Amo popit po pivo" song, Who See, freško, taze, isporučuju novi singl "Idu dani". Klasična je to balkanska priča o tri primjenjena filozofa iz komšiluka, koja nas zaraznim refrenom podsjeća na realnost prolaznosti i koja na zabavan način obrađuje ozbiljnu temu bitisanja. Kao gost u epizodi "Idu dani", pojavljuje se Saša iz legendarnog splitskog kolektiva The Beat Fleet, saradnja već neko vrijeme priželjkivana i veoma glatko sprovedena u dijelo. Ovo je još jedan singl koji služi kao najava za, novi, peti, po redu, Who See album, koji se vanka očekuje tokom 2021. godine.

"Ogromna čast i zadovoljstvo mi je bilo napokon surađivati sa Who See klapom. Meštre iz Kotora pratim od samih početaka i veliki sam njihov fan. Pjesma "Idu dani" mi je definitivno jedna od najdražih suradnji. Hvala braći na pozivu, presretan sam kako zvuči", rekao je Saša Antić iz TBF-a.

"Singl sa Jadrana, konekcija Kotora sa Splitom, pjesma sa ogromnim imenom našeg hip-hop-a, Sašom iz TBF-a. Zbog toga, sa neskrivenim zadovoljstvom puštamo novu traku „Idu dani“, zaključuje Dejan Dedović.