Kanda kodža i Nebojša: Singl "Mediteran" je osvežavajuće sećanje na album "Igračka plačka"Sviđa ti se? Javi ostalima!


Uskoro će se u prodaji naći i drugi tiraž albuma “Popis” grupe Kanda kodža i Nebojša na vinilu, a bend se vratio koncertnim aktivnostima fokusirajući se na akustične aranžmane svojih pesama.

Album “Popis” je svojevrsni best of, koji predstavlja koncertni opus benda sa pesmama koje su prearanžirane i prilagođene aktuelnom zvuku benda. Ovim izdanjem grupa Kanda kodža i Nebojša obeležava trideset godina postojanja a proces nastanka albuma “Popis” zabeležen je dokumentarističkim videom.

Do sada objavljeni video spotovi za pesme: “Tajne letenja”, “Najsvetliji dan” i “Šafl”, u novim verzijama, upravo prenose deo atmosfere koja je trajala tokom snimanja albuma “Popis”. 

I u slučaju novog video singla za poznatu pesmu “Mediteran”, rediteljka Đurđica Vali Gajić je dokumentarističke kadrove iz studija kombinovala sa naknadno snimljenim i atraktivnim kadrovima.

Novi video snimak osvežavajuće je sećanje na album “Igračka plačka”, sa kog pesma u originalnoj verziji dolazi, kao i odličan predstavnik trenutne sviračke i interpretatorske superiornosti benda koja je zabeležena na aktuelnom albumu “Popis”.

Pogledajte spot za “Mediteran (Verzija 2020)”:
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva