Uskoro će se u prodaji naći i drugi tiraž albuma “Popis” grupe Kanda kodža i Nebojša na vinilu, a bend se vratio koncertnim aktivnostima fokusirajući se na akustične aranžmane svojih pesama.

Album “Popis” je svojevrsni best of, koji predstavlja koncertni opus benda sa pesmama koje su prearanžirane i prilagođene aktuelnom zvuku benda. Ovim izdanjem grupa Kanda kodža i Nebojša obeležava trideset godina postojanja a proces nastanka albuma “Popis” zabeležen je dokumentarističkim videom.

Do sada objavljeni video spotovi za pesme: “Tajne letenja”, “Najsvetliji dan” i “Šafl”, u novim verzijama, upravo prenose deo atmosfere koja je trajala tokom snimanja albuma “Popis”. 

I u slučaju novog video singla za poznatu pesmu “Mediteran”, rediteljka Đurđica Vali Gajić je dokumentarističke kadrove iz studija kombinovala sa naknadno snimljenim i atraktivnim kadrovima.

Novi video snimak osvežavajuće je sećanje na album “Igračka plačka”, sa kog pesma u originalnoj verziji dolazi, kao i odličan predstavnik trenutne sviračke i interpretatorske superiornosti benda koja je zabeležena na aktuelnom albumu “Popis”.

Pogledajte spot za “Mediteran (Verzija 2020)”: