GAZORPAZORP — intimni dah andergraundaSviđa ti se? Javi ostalima!

Gazorpazorp postoji od 2017. i već ima reputaciju jednog od najboljeg sastava nove rok scene Beograda. Zvuk Gazorpazorpa se kreće od noise riffova, besnih vokala i sirovog gruva, pa do melodičnih post-rock deonica. Zamislite organizovani haos zaokružen pankerskom energijom i stavom. Trenutno privode kraju snimanje svog drugog EP-a a u međuvremenu, dok čekamo, u saradnji sa Bad Memory Music predstavili su nam svoje "audio uspomene".

foto: Facebook stranica benda
foto: Ana Dostanić, izvor: Gazorpazorp facebook
Audio uspomene su novi projekat zamišljen kao autentični live session. Uz određen broj ljudi koju su se mogli prijaviti za prisustvo snimanju Audio uspomena prisutnima je predočen kompletan produkcijski proces na licu mesta, gde se otvara novi pristup u upoznavanju i približavanju benda i publike u klupskom (ovog puta andergraund) ambijentu.

Audio uspomene predstavljaju posebno i premijerno realizovan live set od strane izvođača. Njihova direktna audio sećanja koja produkcijska ekipa Bad Memory-ja realizuje su intimne i jedinstvene seanse uživo, na kojima se predstavljaju dela i sastavi koji imaju posebnu vrednost, ulogu i uticaj u društvu, umetnosti i muzici, i to zavređuju svojim delovanjem.

Prve tri Audio uspomene snimljene su u Knap Club-u: Dogs in Kavala i Gazorpazorp koje su već objavljene i Gante The Goblin čije su Audio uspomene u pripremi.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva