STRAIGHT UP o konačnoj promeni svesti u novom, povratničkom singluSviđa ti se? Javi ostalima!

Alternativni metal bend Straight Up iz Petrovca na Mlavi su objavili singl pod nazivom "My Elegy (But Your Death)" za izdavačku kuću Tribal Rajber. Izdanje sadrži i bonus materijal, reizdanje konceptualnog EP-a "Dekadencija Uspona" iz 2018. godine i dostupno je na YouTube kanalu benda kao i za besplatno skidanje na bandcamp stranici izdavačke kuće. Inače, ovo je drugo oficijalno izdanje nakon debi albuma "Straight Up" (Nocturne Media) iz 2017. i ovim putem bend najavljuje dalji rad nakon skoro dve godine pauze.


"Bend zbog privatnih (srećom pozitivnih) razloga nije mogao da nastavi dalji rad u proteklih godinu dana, skoro je došlo do par izmena u sastavu i snimanja jedne od par novih pesama na kojima radimo" — rekli su nam momci iz benda i malo više približili novi singl:

"My Elegy (But Your Death)" govori o konačnoj promeni svesti, same osobe nakon mnogo negativnih faktora i doživljenih trauma iz kojih možemo izaći kao mudriji, jači i bolji ljudi i samim tim trijumfovati, ili možemo dopustiti da nas ambis proguta, što je lično, veliki gubitak. Otuda i sam naziv, jer je stari čovek umro, novi se rađa, kada konačno shvatimo sami sebe".

Na kraju, govore nam i o svojim planovima: "Nakon svega ovoga što nas je zadesilo na globalnom nivou, nastavićemo da radimo na novom materijalu a biće i nastupa."

Poslušajmo novi singl...
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva