Poslušajte Rambov novi album "Brod budala"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Rambo Amadeus predstavio je svoje najnovije izdanje pod nazivom "Brod budala" koje sadrži sedam numera. Album je u celosti postavljen na Jutjubu, a slavni crnogorski muzičar potrudio se da svaku od njih prati i odgovarajući video. Među pesmama sa albuma su i dva lajv snimka numere “U cara Trojana kozije uši” sa koncerata u beogradskom “Elektropioniru”.

“Vjerujem da će vam preslušavanje mog još neštampanog albuma ‘Brod Budala’ biti sada još zabavnije. Sve pjesme sa albuma su na Jutjubu poređane jedna za drugom. Uživajte. Znamo da stanje duha jako utiče na imunitet, pa se nadam i da će vam slušanje ovog albuma višestruko koristiti. Nazdravlje”, napisao je ovim povodom Svjetski Kilo Car na svojoj Fejsbuk stranici.

Brod budalakoji smo ranije i recenzirali naslednik je izdanja “Vrh dna” iz 2015. Publici su sa ovog izdanja od ranije poznati prethodno objavljeni singlovi “Oda radosti - Anegdote evrointegracija”, “Bi li mi kazala”, “Šjor Spajdermen Stari”, “Serator” i “Brod budala” kojima je Rambo najavljivao album.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva