Zagrebački eksplozivni alt-rock trio Seven Mouldy Figs predstavio je novi spot-singl.


"Ballad of Always and Never" pjesma je o ljubavi koja jest i nikad ne može biti. To je posveta bezvremenskoj temi odabira između sebe ili drugoga, ali i o krivnji, tuzi i čežnji za nečim nedostižnim. Pjesma je prvi singl s nadolazećeg albuma, a prati je i video čiju produkciju u potpunosti potpisuju članice benda.

Pjesma je snimljena u Penthouse Studiju u Zagrebu pod palicom Tonija Tkaleca koji potpisuje i miks, dok je za master zaslužan Kruno Macola Licitar iz Red Records Studija.


Seven Mouldy Figs (7MF) je alternativni rock bend iz Zagreba. Osnovan je 2012., a aktivan od marta 2013. godine. Uz određene promjene u postavi, bend na ljeto 2014. postaje trio i nastavlja u pomalo psihodeličnom smjeru s Laurom M. (bas gitara i back vokal), Lucijom (gitara i vokal) i Laurom T. (bubnjevi i back vokal). 7MF iza sebe ima dva EP-a i jedan album te mnoštvo koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Švedskoj, Njemačkoj, Švicarskoj, Srbiji i BiH, a izvodi samo autorske pjesme na engleskom jeziku. Početkom 2018. godine, 7MF je izbacio svoj prvi live session pod imenom Winter Session i trenutno radi na svom drugom albumu.