EVOLUCIJA novim spotom najavljuje nastavak turneje – potvrđeni datumi sa Paradise Lost



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Švajcarsko-srpski metal sastav Evolucija nakon praznika nastavlja svoju Evropsku turneju 

foto: Wood
Nakon samostalnih koncerata i nastupa sa Doro i Children of Boddom, Evolucija će nastupiti i sa legendarnim bendom Paradise Lost. Za sada su potvrđeni koncerti 7. februara u Kijevu i 8. u Minsku, u koji se vraćaju nakon samo par meseci (podsetimo, prethodni put su ovde nastupili oktobra 2019.).

— Atmosfera u bendu je fantastična pred nastup sa Paradise Lost, osećamo se puni energije i jedva čekamo da se predstavimo i Ukrajinskoj, i ponovno držuenje sa Beloruskom publikom. Lep je osećaj kada smo na istom plakatu sa tako velikim bendom kao što je Paradise Lost, rekao je frontmen benda Dragiša Marinjes.

Kao najavu predstojećih koncerata, bend je predstavio još jedan „živi“ video, ovoga puta za pesmu „Metamorphosis“. Reč je o nešto drugačijoj, mirnijoj numeri koja bend predstavlja u malo drugačijem, melodičnijem i nežnijem svetlu.

Za ovu pesmu su se odlučili jer se „Metamorphosis“ na koncertima sama izdvojila kao jedna od pesama na koju publika najbolje reaguje.

— Naš „živi“ video za pesmu „Metamorphosis“ je sa nastupa u St. Petersburgu, Moskve i Minska. Ova pesma jako dobro prolazi kod publike i malo je drugačija od ostalih, spora ali energična, dodaje Dragiša.

 
Ovde nije kraj novostima iz tabora Evolucije. Nakon već najavljenih koncerata, marta ih očekuje i prva samostalna „headliner“ turneja po Kini u trajanju od 7. do 23. marta. U toku je potpisivanje ugovora te ćemo konkretne i zvanične informacije imati u narednom periodu.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva