Debi Hari (Debbie Harry), pevačica benda Blondie, objaviće svoje memoare pod nazivom Face It 1. oktobra za izdavačku kuću Harper Collins. Knjiga obuhvata eseje pisane iz prvog lica i intervjue koje je sa Debbie vodila novinarka Sylvie Simmons, time beležeći uspon njenog benda, kao dela new wave-a. Memoari će sadržati i prethodno neobjavljene fotografije.


U saopštenju koje je izdavač poslao medijima Harry priznaje da bi knjiga mogla biti i prva u serijalu. „Postoji još mnogo priča - neke su smešne, neke zastrašujuće, neke tople a neke vas mogu zalediti. Ako se Face It dopadne ljudima, pokušaću da ispričam još anegdota o Blondie - poput onog trenutka kada sam srela Ritu Hayworth i Penny Singleton iza kulisa u Grčkom teatru u Los Angelesu.“

„Ova knjiga je biografska i pokriva dosta godina“, nastavila je. „Znam da će nakon nje biti dosta pitanja jer, sastavljajući je, shvatila sam da sam vodila veoma ispunjen život, koji ne može stati u jedan tom. Pripremila sam se za najbolje i najgore komentare, slično kao kod objavljivanja albuma ili nakon velikih koncerata."

Face It će obuhvatiti životnu priču pevačice - uključujući kreativni i komercijalni uspon njenog benda, njenu vezu s gitaristom Chrisom Steinom i njegovu bitku sa autoimunom bolešću pemfigusom. "To je tako dug vremenski period, i toliko toga treba reći, da zaista nisam mogla izdvojiti puno kratkih priča i događaja", rekla je. "To je osvrt iz moje iskrivljene, sužene perspektive na vreme koje smo preživeli, održavali se i nastavili da postojimo sve ovo vreme. Pisala sam i o tome kako funkcionišem, ne biološki već psihološki. Da, ovoga puta ova priča će biti prilično lična."