Debi Hari objavljuje memoare ovog oktobraSviđa ti se? Javi ostalima!

Debi Hari (Debbie Harry), pevačica benda Blondie, objaviće svoje memoare pod nazivom Face It 1. oktobra za izdavačku kuću Harper Collins. Knjiga obuhvata eseje pisane iz prvog lica i intervjue koje je sa Debbie vodila novinarka Sylvie Simmons, time beležeći uspon njenog benda, kao dela new wave-a. Memoari će sadržati i prethodno neobjavljene fotografije.


U saopštenju koje je izdavač poslao medijima Harry priznaje da bi knjiga mogla biti i prva u serijalu. „Postoji još mnogo priča - neke su smešne, neke zastrašujuće, neke tople a neke vas mogu zalediti. Ako se Face It dopadne ljudima, pokušaću da ispričam još anegdota o Blondie - poput onog trenutka kada sam srela Ritu Hayworth i Penny Singleton iza kulisa u Grčkom teatru u Los Angelesu.“

„Ova knjiga je biografska i pokriva dosta godina“, nastavila je. „Znam da će nakon nje biti dosta pitanja jer, sastavljajući je, shvatila sam da sam vodila veoma ispunjen život, koji ne može stati u jedan tom. Pripremila sam se za najbolje i najgore komentare, slično kao kod objavljivanja albuma ili nakon velikih koncerata."

Face It će obuhvatiti životnu priču pevačice - uključujući kreativni i komercijalni uspon njenog benda, njenu vezu s gitaristom Chrisom Steinom i njegovu bitku sa autoimunom bolešću pemfigusom. "To je tako dug vremenski period, i toliko toga treba reći, da zaista nisam mogla izdvojiti puno kratkih priča i događaja", rekla je. "To je osvrt iz moje iskrivljene, sužene perspektive na vreme koje smo preživeli, održavali se i nastavili da postojimo sve ovo vreme. Pisala sam i o tome kako funkcionišem, ne biološki već psihološki. Da, ovoga puta ova priča će biti prilično lična."
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva