"Iza lažnih lica" je odličan strip koji na samo četiri table postavlja pitanje identiteta, lepote, kako doživljavamo sebe i šta smo spremni da uradimo zbog toga. I da li nam sve to donosi sreću i zadovoljstvo na kraju.

Iako se radi o SF okruženju, već sada se ponašamo na isti način. Samo pogledajte kako se predstavljamo na društvenim mrežama.
 
Marko Gačnik je grafički dizajner i ilustrator iz Sarajeva, a ljubav prema stripu i naučnoj fantastici gaji od malih nogu. Odrastanje uz ex-yu izdanja Bandes dessinées je kulminiralo otkrićem Heavy Metal (Métal Hurlant) magazina u tinejdžerskim godinama, zatim i alternativnih američkih stripova, te mangi. Iako se samim crtanjem stripova nikada nije bavio aktivno, odnedavno je odlučio da se okuša u devetoj umjetnosti. Inspiracija su mu Jean Giraud Moebius, Phillippe Caza, Juan Giménez, André Franquin, Katsuhiro Otomo, Junji Ito, Richard Corben, ex-yu crtači Igor Kordej i Zoran Janjetov, i naravno seks, droga, rock'n'roll i kozmos.

Saša Džino je pisac iz Sarajeva. Do sada je napisao i objavio četiri knjige: dvije zbirke kratkih priča "Srce od plastike" i "Mrtvačke mrlje", te dva romana "Šejtanov goblen" i "Električni okean". Navučen na knjige kao na žuto, konzumira sve od klasične književnosti do žanrovske. Voli dobre es efčine poput knjiga Filipa Dika, braće Strugacki, Velsa, Asimova, Alfreda Bestera i drugih.

"Iza lažnih lica" je obojici prvi strip koji su uradili.