Kantautor Mile Kekin objavio je singl i spot "Samo moja" sa albuma "Kuća bez krova", kog promoviše 4. aprila (21:00) koncertom u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda.

foto: Roberto Pavić
"Samo moja se lijepo slaže s paranoja, a nastala je na dječjem igralištu punom prezabrinutih roditelja i neoprezne djece, da bi s vremenom, eto, prerasla u univerzalnu ljubavnu pjesmu puno obećanja i strahova. Na pjesmu 'Samo moja', osim moga stalnog benda, svira i Yogi Lonich, gitarist bjelosvjetskog kalibra, koji je shvatio kakav sound želim čim sam mu objasnio da taj glavni guy u pjesmi nije smo crazy in love nego je i sick in the head", objašnjava Mile.

Sa Miletovog jesenas objavljenog drugog samostalnog albuma "Kuća bez krova" (Menart) do sada su bili spotovi za "Reno 4", "Takav par" i "Atlantida". Sad je za netipičnu pesmu kakva je "Samo moja" Miletu trebao netipičan spot reditelja Marina Nekića.

"Srećom sam naletio na Marina, režisera dovoljno hrabrog pristupa da mi predloži da tri radnje strpamo u jedan omnibus i pustimo ga da vozi bez mog lica i svirke na plejbek. Jako mi drago što se u spotu pored mnogo mladih lica pojavljuje i kazališna diva Konstadinka Velkovska i glumački as Antun Tudić", kaže Kekin.