Podgorički hardkor sastav “Nervi” snimio je svoj prvi spot, a ekranizovana je pjesma “Laž”. Nervi su u junu ove godine zauzeli drugo mjesto na Nikšićko Rock’s Garden fest gitarijadi i kao nagradu osvojili snimanje pjesme u studiju “Stivi” u Spužu, kao i spota koji će obezbijediti produkcija “Yes”.

“Ekranizovali smo spot za pjesmu ‘Laž’ koju smo prethodno snimili pod producentskom palicom Stefana Pantovića. Kadrove za video smo snimili u dramskom studiju „Prazan prostor“ i u njemu igra naš mladi glumac Nemanja Vojvodić, kao i djevojčica Ana Vujović. Snimili smo sve za jedan dan, bilo je to predivno iskustvo”, kazao je za “Vijesti” glavni autor u bendu Aleksandar Grebović.

Grebović, koji je autor pjesme, objasnio je da “Laž” nosi važnu poruku i da se bavi problemom narkomanije.

“U spotu se govori o teškoj unutrašnjoj borbi protiv zavisnosti i video nosi jaku poruku svima koji se nalaze u tom začaranom krugu da uvijek postoji izlaz. U našem spotu ćerkica je taj motiv i smisao života koji daje snagu i ljubav”, otkriva radnju spota gitarista.

Prema njegovim riječima podgorički sastav dalje planira da se posveti snimanju albuma i još spotova, a obećava da će uskoro imati i nastupe koje će najaviti na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

Podgoričkom sastavu koji je osnovan u decembru 2016. godine pri snimanju spota pomogli su Slaven Ivanović i Igor Perović iz grupe “Jesenjin”, dok su postprodukciju radili upravo članovi nerava, braća Vuk (Gitara) i Lazar Vujović (efekti i produkcija). Lazar se nedavno priključio bendu, a osim braće Vujović i Grebovića, članovi sastava “Nervi” su i Vuk Rakočević (Bubanj), Predrag Mudronja (koji je na vokalu zamijenio prvobitnu članicu Anđelu Mirković) i Aleksa Mirković (bas gitara).