Žen novim spotom nude ohrabrenje



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Nedugo nakon izlazka novog, trečeg albuma 'Sunčani ljudi' (Moonlee Records, Vox Project, Unrecords) ŽEN predstavljaju već drugi single i videospot za pjesmu 'Pusti me da hodam', koji je danas objavljen na YouTube.

Videospot je režirao i montirao Damir Janeček, prodorni režiser, scenarist, kino i festivalski selektor, filmski kritičar, novinar, montažer i snimatelj, koji je za svoje fimske radove dobio različita međunarodna priznanja. Direktori fotografije su Samill Akkilic i Srđan Šarić. U spotu so korišteni i kadrovi stvarani za film Samilla Akkilica o Zlatku Lemutu, koji je kao mlad skakanjem u pličak ozlijedio kralježnicu te postao nepokretan.

Režiser spota uz to nadodaje:
"Glavni akter spota je Zlatko Zlaja, moj veliki prijatelj iz Bosne. Kroz pjesmu ‘Pusti me da hodam’, zvukom, te kroz vizualno u kojem je Zlaja želio sam prikazati, kako niti jedna prepreka, niti jedan problem, niti jedno napuštanje, niti jedno razočarenje u ljude život, svijet, društvo ne treba da nas zakoči i učini drugačijim od onoga kakvi smo. Jer sve možemo s onim što upravo trenutno imamo. Jer imamo sve. Samo to trebamo početi cijeniti. I prestati kukati. Život je dobar, sladak i lijep. Nadam se da će ova pjesma donijeti emociju do gledatelja i slušatelja te ohrabriti mnoge čije je samopouzdanje možda poljuljano. Glavu gore. Idemo dalje. Volite se ljudožderi, što bi rekao Toma Bebić. Peace.”




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva