Svi koji slušaju pank pa makar i ne voljeli ovaj žanr melodičnog panka znaju za čuvenu etiketu Fat wreck chords, koju je osnovao basista i pjevač kultnih NOFX - Fat Mike. 

U filmu objavljenom 2016. je napravljen presjek od 25 godina rada ove etikete uz razgovore i učešće nekih najprodavanijih i najpoznaijih bendova sa etikete kao što su već pomenuti NOFX, zatim Lagwagon, Propagandhi, Good riddance, Against me, No use for a name, Strung out, Anti flag... Zanimljiva priča o nastanku i bendovima koji su prodefilovali kroz Fat wreck opisuje značaj koji ova kuća ima za nastanak nove muzike tokom devedesetih na ovamo. U sat i kusur opisuje se bukvalno kako je svaki od bendova potpisao saradnju sa Fat wreck i šta su dobijali zauzvrat, to jest kako su im se otvarala vrata popularnosti kod publike, i kako su neki nakon toga imali sreću da ostvare dobre karijere, kao recimo bend Propagandhi koji kaže, da nijesu potpisali za Fat Wreck vjerovatno bi ostali lokalni bend iz Vinipega u Kanadi. U filmu se naravno dotiču i tema muzičke industrije, kako je ona propala i na koji način se muzičke kuće bore sa digitalizacijom i šta zapravo znači DIY tematika i kako se boriti sa velikim igračima. 

Interesantan film pun muzike i razgovora sa akterima koji još jednom opisuje ogroman značaj ove kalifornijeske DIY etikete.

ĐorđepunX (Mulj)