foto: Salad Days

Legende crossover thrash zvuka Municipal Waste objavili su pre mesec dana dugo-očekivani šesti album ‘Slime And Punishment’. Ovim povodom bend je predstavio i novi video za pesmu "Breathe Grease". Spot je režirao Rob “Whitey” McConnaughy, ‘Breathe Grease’ i predstavlja esenciju svega onoga što biste očekivali od ovog benda.

Tony Foresta je prokomentarisao utiske povodom novog izdanja: “Prilično smo iznenađeni činjenicom da se album tako dobro prodaje nakon samo nedelju dana od izlaska. Naporno smo radili na ovom izdanju i više smo nego zahvalni fanovima koji su ostali uz nas, i svima koji su bili uključeni u ovo izdanje. Veliki pozdrav ide i svima iz Nuclear Blast-a na strpljenju i podršci. Živeli. Cheers!”

‘Slime And Punishment’ je prvi album koji je producirao basista Phil “Landphil” Hall u Blaze of Torment Studiju u Ričmondu. Miks i mastering je uradio Bill Metoyer (SLAYER, W.A.S.P., LIZZY BORDEN, DARK ANGEL) u Holivudu. Omot je uradio prijatelj benda Andrei Bouzikov. Ovo je čak četvrti omot koji je radio za ovaj bend.

A sada, pogledajmo spot...