Kompilacija: Globalna ciklonizacija
Izdavač i godina: Ciklonizacija (ex-Deathfuckarmageddon Records), 2017

Četvrti mesec ove fenomenalne godine je dobio još jedno fenomenalno izdanje!
Možda ćete i pomisliti, 'opet neka kompilacija', ali to je samo razlog više da ('ebeno) ućutite i pustite da se vrti u brauzeru, ili u Winampu/AIMPu (skidanje je dž) kako ko preferira.

Naš dragi kolega fanzinaš i ljubitelj kvalitetne prževine, gospodin koji stoji iza bloga Ciklonizacija i lejbela Ciklonizacija Records, okupio je impresivnu ekipu bendova sa ovih prostora, uz par inostranih bendova koji su mu ukazali poverenje. Da bi dodatno zamešao muzički otrov koji ovom prilikom neštedimice nudi, tu su pored bendova žanrovski opredeljenih ka death/thrash/-core struji i dva benda koja su se uklopila u priču: post-rock (iskreno nisam primetio razliku i dalje nisam siguran ko je tu postrocker) i punk-rock, koji je malo rasteretio riff/growl mašineriju, podmazao da se tera dalje bez stajanja.

Znate ono kad krene kompilacija/album, pa se mučiš sa rasporedom pesama, pa se ne uklapa, odnos brzo-sporo? Ovom prilikom moram da pohvalim Tonija na odličnom rasporedu u treklisti koja klizi kao po loju!

Ne bih dužio i kvario utisak ko je koji bend, oklen su ko im đed-prađed, predlažem da kao i svaki pripadnik tehnološki potkovanih generacija, pogledate u info sekciji svake pesme na kompilaciji i odaberete svoje omiljene stvari.

Neki od favorita: Serpentine Creation - Funeral, Swords & Souls, Daat - Atscended Above All Humanity, The Colony - To Be Alive, Brain Damaged - Terrorismo Sin Control

Urednici fanzina NEKRST