Makedonski alternativni bend „Vizija“ objavio je spot za noseću numeru „Glasno!“, sa istoimenog albuma prvenca, koji je krajem prošle godine objavljen i koncertno promovisan u Omladinskom kulturnom centru u Skoplju. Autor video-zapisa (režija, scenario, kamera i montaža) je gitarista benda i autor tekstova pesama Marko Džambazoski.

„Vizija“ postoji pet godina u istoj postavi – članovi benda su: Marko Džambazoski, solo gitara i prateći vokal, Marko Gapo, vokal i ritam gitara, Liljana Jankova, bas-gitara i prateći vokali i, Siniša Gjorgjević, bubnjevi. Bend je u minulih godina nastupio na nekoliko balkanskih rok festivala kao što su „Zaječarska gitarijada“, „Jelen demofest“, „Lejk Fest“, „Mikser“, „Taksirat“, kao i na više rok – zbivanja u Makedoniji.

O „Viziji“ se piše i izvan Balkana. Muzika benda je odlično ocenjena od strane američke radio stanice „WMBR“, dok je britanski muzički veb-sajt  „Emerging Indie Bands" svrstao „Viziju“ na  listu 90 najboljih novih bendova u svetu za 2014 godinu, rangirajući je na visoko sedmo mesto.