U ponedeljak 29. februara, MTV premijerom jedan od najmlađih bendova u regionu predstavljen je spot za novi singl Predugo. Ovom pesmom RNDM zatvara prvi EP pod etiketom Lampshade Media, Beograd i najavljuje letnje aktivnosti, tačnije festivalske nastupe i njihov prvi CD.

Numera Predugo, snimana je u muzičkom studiju Wild Cat, sa producentom Milošem Markovićem. Gost na vokalima je Sanja, opojni vokal sastava ZAA, a piano deonice delo su Dragana Tanaskovića, multi-instrumentaliste kanadske pop zvezde Alane Majels i kultnog benda Istok Iza.

Režiju, editing i scenografiju spota potpisuje Milan Savić, uz tehničku podršku BravoFx , a glavni akteri spota, uz članove benda su talentovana Nastasija Nenadović i Slađan Stanojlović.

Prva godina rada ovih tinejdžera bila je više nego interesantna - od prve svirke u dvorištu gimnazije, preko prvih velikih festivala, izdavačkog ugovora, prvog video singla, live nastupa na nacionalnoj televiziji, niza intervjua i članaka u magazinima na temu podeljenih stavova janosti po pitanju njihovog rada, do MTV premijere i studijske saradnje sa brojnim renomiranim muzičarima.

RNDM je u proteklih godinu dana pokupio simpatije mlađih pobornika pop kulture svojim nesvakidašnje atraktivnim scenskim nastupima. Bend je bez sumnje jedan od aktivnijih sastava i vodi računa i svim segmentima koje su dostupne javnosti, a samim izaziva i pomešane reakcije javnosti, čega su članovi benda vrlo dobro svesni.