U okviru ovogodišnje turneje i proslave dvadesetogodišnjice postojanja, niški ska bend “Proces” posetio je u petak 16.10.2015. godine čuveni klub „KB“ u Požarevcu.
Požarevljani su lagano pristizali na svirku koja je počela sat vremena pre ponoći, verovatno se jedva namolivši da izadju iz kuće zbog hladnog i lošeg vremena, kao da braća Kinezi ne prodaju kvalitetne kabanice i kišobrane za „t-linaes’ dinala“!!!
Frontman „Procesa“, Milan Krajnalić, najavio je početak svirke predstavivši bend požarevačkoj publici, uz saopštenje mlađim posetiocima da je ova svirka prvi nastup ovog ska benda u našem gradu. Bend svirku počinje pesmom „Novac“, a nakon prve pesme i razmrdavanja publike, bend izvodi „Ko je ona“, te vraća nadu u toplije dane kada se lepši pol oskudnije odeva pesmom „Proleće“. Slede „Mislim na tebe“, „U 22h“ „Cipele“, „Taxi“... Publika je spremno dočekala pesmu „Bezbrižno“, a nakon nje  bend izvodi poletnu „Ja sam tu“, zatim „Hladan dan“, „Nikog nema“, te obradu pesme „Često poželim“ sastava Bombaj Štampa.
Razigrana publika se dobro provodila tokom koncerta, ali se mora primetiti činjenica da je drugu polovinu koncerta posetilo više ljudi nego što ih je bilo prisutno na samom početku. Zaista bi se Požarevljanima mogao uputiti apel da poštuju najavljeno vreme početka koncerata, kako se kasnije ne bi čudili kako bendovi „sviraju kratko“, ili kako se ne bi žalili da je šteta što su poslušali samo mali deo dobrog koncerta.
Bend izvodi numere „Pesma br. 7“, „Lift“, „Moj san“, „Odlazim“, „Rio“ i završava nastup pesmom „Dušanova ulica“, praćen velikim aplauzom.
„Proces“ je Požarevljanima pružio dobar nastup koji će ljubiteljima ska zvuka ostati u dugom sećanju!
Nakon ovog nastupa, „Proces“ nastupa pred zaječarskom publikom u Omladinskom centru u subotu, 24.10.2015. godine. Srećno, momci!

Danijel Zveky Panić