Ivan Veljković je rođen 11. januara 1990. godine u Svilajncu gde je završio srednju školu-gimnaziju opšteg smera „Svilajnac“. Diplomirao na master akademskim studijama na Filološko-umetničkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu 2014. godine, program engleski jezik i književnost.
U njegova glavna interesovanja spadaju književnost i strip. Učestvovao je na XIII, XIV, XV, XVI i XVII Balkanskoj smotri mladih strip autora u Leskovcu; na XVI Balkanskoj smotri je osvojio diplomu, odnosno drugo mesto u kategoriji „strip teoretičar”, dok je na XVI Balkanskoj smotri osvojio memorijalnu plakatu „Nikola Mitrović Kokan“, odnosno prvo mesto u istoj kategoriji.
Stalni je dopisnik bloga http://hotforhoth.wordpress.com, web portala www.pokazivac.com, te kolumnista strip časopisa „Parabellum“ iz Republike Srpske. Njegovi tekstovi i stripovi su objavljivani u časopisima „Aždaha“, „Parabellum“, „Strip Pressing“, „Stripoteka“, „Vojvođanski strip“, „Nova naša reč“, „Makedonska riznica“ i „Duga devetka“. Jedan je od osnivača i stalnih članova svilajnačkog književnog kluba „Tračak“, sa kojim je gostovao na manifestaciji „Junsko veče 2015“. U sklopu zbirke „Kapija sna“ istoimenog književnog konkursa za (naučno)fantastični haiku objavljena su tri njegova haikua. Trenutno živi u Svilajncu.


Jovana Velinova rođena je 10.09.1996. Student je na likovnoj akademiji Univerziteta „Goce Delčev“ u Makedoniji.
Učesnik na konkursu za Međunarodni salon stripa – Veles 2013 i dobitnik nagrade za najbolji debitantski strip, naslovljen „Requiem for redemption“ („Rekvijem za iskupljenje“). Prvi strip je objavila u časopisu „Kreator“. Učesnik na konkursu za Međunarodni salon stripa – Veles 2014. Naslov stripa „Bast Quest“ („Bast potraga“). Strip je objavljen u časopisu „Kreator“. Učestvovala sa svojim ilustracijama na izložbi „Exhibition of fantasy illustrations“ u Bitolju.