Nakon napornih šest meseci posvećenih koncertnim i promotivnim aktivnosti vezanima za knjigoalbum ,,Napet šou", Marčelo je snimio novi spot!

Video je napravljen za pesmu ,,Laž" koja je svojevremeno, uz ,,Peglu", plasirana kao nagoveštaj onoga što je doneo aktuelni album.

,,Napet šou" se u međuvremenu pokazao kao Marčelovo najtiražnije delo, koje je do sada prodato u više od 10.000 primeraka!

Marčelo je u pesmi ,,Laž“ još jednom je uspeo da britkim jezikom opiše društvo u kojem živimo i da ukaže na probleme sa kojima se obrazovana omladina svakodnevno susreće - konkretno, na problem zapošljavanja, praćen nepravdom i poniženjem.
Dešavanja u spotu snimanom u Novom bioskopu ,,Zvezda” najbolje objašnjava sam Marčelo:

,,Naš režiser, Nebojša Nenadić Bit, drži se svog gesla da video, uprkos uvreženom (i dosadnom) mišljenju, zapravo ne treba da nam ispriča isto što i pesma, nego da pruži neku novu dimenziju i pogled na stvar. Spot za "Laž" otuda tretira istu temu kroz iste junake kao i pesma, ali uz važno izmeštanje: zapitali smo se kako izgleda noćna mora dobrog doktora Ivana. I to je to - sve vreme smo u njegovom košmaru, u kome on jeste napokon dobio posao, ali dobre vesti na tome se završavaju i počinje sušti užas, gde korupcija i neznalaštvo postaju ekstremni."

Video je delo kreativnog tima 15 Minutes Pictures koji su bili odgovorni za ranije Marčelove spotove: ,,Sunce", ,,Mamica", ,,Ponos" i ,,Krasnokalipsa".​