Rolin Humes, pop/rock/blues band koji je svojom energijom zaokupio brojne glazbene entuzijaste od godine osnutka (2011.), te koji osvaja pobjednička mjesta na gotovo svim natjecanjima/festivalima, sada predstavlja  svoj prvi video-spot sa nadolazećeg albuma.
Spot je nastao u suradnji sa timom Smartcube Production (Vedran Tomac, Igor Raguž), a sniman je u prostorima Sisačke udruge mladih SKWHAT.

Pjesma “If I could be someone else instead of me” je odabrana kao prvi singl sa novog albuma “Rolin Humes presents Rolin Blues” koji će biti objavljen u trećem mjesecu. Pjesma je ujedno  oproštaj od jako uspješne 2014. godine i najava za još uspješniju 2015. godinu koja započinje sa mini turnejom benda u Sjedinjenim Američkim Državama (Atlanta, Muscle Shoals, Memphis) i nastupom na “Internatioanl Blues Festivalu” u Memphisu, gdje će Rolin Humes predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem blues natjecanju u svijetu u konkurenciji od preko 200 bendova iz cijelog svijeta.
Ukoliko se nađete u prilici ne propustite poslušati Rolin Humes uživo. Prvu priliku za to već imate 18.01. u Atlanti gdje počinje njihova mini US turneja koja traje do 25.01.